P.S čia dedame tik savo foto su komentarais, jolių kitokių plepalų, pradedam

ne kokie plepalai dar gali buti-viska juk taip rimtaievaldasdeveikis rašė:Susipažinkime, daug kas plepa, diskutuoja bet nežino kaip kas atrodo (kai kuriuos žinau), tad pirmas laužiu ledus. Aš esu Evaldas ir dedu savo foto
A ko toks rūškanas, Evaldai,bene žvelgi į nuskrendantį spiečių...?evaldasdeveikis rašė:Susipažinkime, daug kas plepa, diskutuoja bet nežino kaip kas atrodo (kai kuriuos žinau), tad pirmas laužiu ledus. Aš esu Evaldas ir dedu savo foto
Taip Sergijau, nusileido ant mano meškerės galiuoko ir pakibo:DSergijus rašė:A ko toks rūškanas, Evaldai,bene žvelgi į nuskrendantį spiečių...?evaldasdeveikis rašė:Susipažinkime, daug kas plepa, diskutuoja bet nežino kaip kas atrodo (kai kuriuos žinau), tad pirmas laužiu ledus. Aš esu Evaldas ir dedu savo foto
P.S čia dedame tik savo foto su komentarais, jolių kitokių plepalų, pradedam![]()
Tik šiaip smalsu, kadangi į klausimą jau teisingai atsakė žilvass.beevardis rašė:Sveiki. Aš Egidijus. Esu daug vasarų matęs, tačiau šioje srityje - visiškas nulis. Bitininkauti sugalvojau vėlų rudenį, todėl pradėjau nuo knygelių skaitymo ir filmukų žiūrėjimo. Didžiausią įtaką turėjo rusiški filmukai (mano karta rusų kalbą moka geriau, negu anglų), todėl ir avilius pasirinkau dviaukščius bedugnius R10 435x300. Šiuo metu esu avilių darymo proceso pabaigoje. Kadangi gyvenu gyvenvietėje, norėčiau įsigyti ramias, nepiktas bites, kurios leistų ramiai gyventi kaimynams bei atleistų žioplas klaidas. Galvoju apie Karniką. Ką galėtumėte patarti ?
Ačiū už supratimą ir prašau skaudžiai nespardyti.
Reklamos plotas