Įvesk Google "Minigrip maišeliai" ir viską sužinosikarak rašė:Norejau pasiteirauti, kur perkate tuos uzpaudziamus maiselius biciu duonelei pakuoti? Kazkaip maximoj ir rimi radau tik dideles talpos

Įvesk Google "Minigrip maišeliai" ir viską sužinosikarak rašė:Norejau pasiteirauti, kur perkate tuos uzpaudziamus maiselius biciu duonelei pakuoti? Kazkaip maximoj ir rimi radau tik dideles talpos
Kaune urmo bazėj visokių yra pas tuos kas visokia fasavimo tara prekiauja.Gariūnuose irgi turėtų būtkarak rašė:Norejau pasiteirauti, kur perkate tuos uzpaudziamus maiselius biciu duonelei pakuoti? Kazkaip maximoj ir rimi radau tik dideles talpos
senas postas, bet gal kam pravers.Med rašė:Pirma kart girdziu, kad saldymas blogina produkto kokybe. Saldymas vienas is geriausiu konservavimo budu. Net karosas ar varle uzsalusi ir atitirpusi atgyja, o jus cia apie tai kaip blogai saldyti produktus.
Džiovinti, kiek žinau, reikia ne aukštesnėje, kaip 40 laipsnių temperatūroje.Rimtautasm rašė:Sveiki,
Nėr atsakymo nėr...Tai ar džiovinti ar šaldyti ?
Ir jei džiovinti - kokioje temperatūroje ir kiek ilgai ?
Sako paimi išdžiovintos duonos sauja, suspaudi delne ir jei atleidus nesulimpa - vadinasi išdžiuvo
REKLAMOS PLOTAS