kice rašė:Na nereikia man taves - savo dieda turiu..zalias7 rašė:hm.. a susirinkime rudeniniam tau manes reikia ar zmonos , nesupratauO va su zmona butu idomu pakalbet, linkejimus perduok
gaila

kice rašė:Na nereikia man taves - savo dieda turiu..zalias7 rašė:hm.. a susirinkime rudeniniam tau manes reikia ar zmonos , nesupratauO va su zmona butu idomu pakalbet, linkejimus perduok
Nelabai supratau - kas atsitiktų, trinant į odązilvasss rašė:Bobutėm kurios tikrina medų chemminu pieštuku siūlau pabandyt dirbtiniį medų iš prekybos centro.i odą trinti galit pabandyt .abiem atvejams suužinosit kad ten ne cukrus, nors etiketėje rašo jog cukrus.liaudiški metodai nemeluoja
Labai vertinga informacija,bent jau man.Ačiū,kad pasidalinoteDuona rašė:...Šiaip 2017 m . nestandartiniai ,lietingi, pvasarinio medaus buvo nemžai palikta , kad nebadautu todėl kai kuriose bitynuose medaus sudėtis gavosi iškreipta.
Taip vyraujantis karklinis bet be lipčiaus ir dar iš dešimčia žydinčių augalų. Vienu žodžiu medus iš nektaro ir pats kvapniauias na ir kiečiausias iš mano gaunamų medaus rūšių. Gerai jai jį ne visą išimti iš avilių pavasarį, tai duoda aromato ir antro ėmimo medui. su lipčiumi, prieš liepų žydėjimą.kirk rašė:Parduodamas, pavasarinį medų vadindavau - "pienių - sodų". O pasirodo tai grynas karklinis.
Ačiū Duonai - žinosiu kas pavasarį svarbiausias nektaro tiekėjas
Kai žiemai palieku maždaug 7-8 kg medaus ar daugiau , tai tų 7 litrų inverto pavasary nelieka.Yra virš 10 šeimų , kurios ir inverto negauna. Taip ,kurie duoda iki 20 kg cukraus , tai kitais metais tokio perdirpto medaus išsuka , bet tai būna jau gliukozės fruktozės bekvapis baltas " medus".zalias7 rašė:ir cukraus su invertu
Ką nori matyti tą ir matai, tokie ir stebuklai... Tranas nesenai rašė apie medaus ir cukraus pasiskirstymą žiemos lizde, ką pirma bitės suvartoja žiemodamos. Aišku, idialiai yra iš viso neliesti, nesukti medaus iš lizdo korių, ką daugelis sumaniai bitininkaujančių ir praktikuoja.zalias7 rašė:nu jo stebuklas, praitu metaus medaus lieka o rudens sirupu ne, stebuklai ir tiek
visai teisingai: "Ką nori matyti tą ir matai," ko kam reikia ta ir matomRolandas30 rašė:Ką nori matyti tą ir matai, tokie ir stebuklai... Tranas nesenai rašė apie medaus ir cukraus pasiskirstymą žiemos lizde, ką pirma bitės suvartoja žiemodamos. Aišku, idialiai yra iš viso neliesti, nesukti medaus iš lizdo korių, ką daugelis sumaniai bitininkaujančių ir praktikuoja.zalias7 rašė:nu jo stebuklas, praitu metaus medaus lieka o rudens sirupu ne, stebuklai ir tiek
REKLAMOS PLOTAS