Sugavau šiais metais 6 specius, i 3 gaudykles. tai experementavau.
Mano filmukas jei kam butu idomu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Geriau butum pazymejes motinele, tai kitais metais ir butu aisku. Dedanti kiausinelius skiriasi nuo tos kur fotkejelepatit rašė:mmm...Kitais metais paziuresiu,kas isejo.Sena motina nufotkines..
Ten pas tave be rėmų , ar palikti tarpai, kad prisiūta korių šonuose ? ir kam leisti bites kurios jau siuva korius (tai jau ne spiečius o šeima) leisti per lakąlepatit rašė:mmm...Kitais metais paziuresiu,kas isejo.Sena motina nufotkines..
Tas klausimas visiems,ar,tik ža.....,hm,naujokams,"išminčiau"?BitinelisStasys rašė:Ne į tema, bet vistiek. Iškilo klausimas, kur motinėlė daro kakutį per savo gyvenimą. Pamastom, paskaitom ir UPS.....
Tas klausimas visiems,ar,tik ža.....,hm,naujokams,"išminčiau"?Sergijus rašė:BitinelisStasys rašė:Ne į tema, bet vistiek. Iškilo klausimas, kur motinėlė daro kakutį per savo gyvenimą. Pamastom, paskaitom ir UPS.....
Na ir aš ismasčiau kad bites nuvalo... Bet valo aišku kad ne su kojytem ... Tai ar nebus taip kad bitesBitinelisStasys rašė:Tas klausimas visiems,ar,tik ža.....,hm,naujokams,"išminčiau"?Sergijus rašė:BitinelisStasys rašė:Ne į tema, bet vistiek. Iškilo klausimas, kur motinėlė daro kakutį per savo gyvenimą. Pamastom, paskaitom ir UPS.....[/quer
Sergijau, jei gali atasakyti Į šį klausima kitaip nei ,,bites nuvalo" dėstyk. Klausimas skirtas visiems. Atsakymas, kad nuvalo bites manau yra tikrai nepilnas, turi būti dar kažkas.
gal paaiskinsite kam tie numeriukai reikalingi ir kur ju rasti as bitininkauju antrus metus ir nezinojau to bet ar neuztenka tik su markeriu uzdeti zyme gal ta zyme priklauso no metu laiko kad zimit vis skirtinga spalvaJovita rašė:Aciu uz komplimentus.Mielai juos priimu
Taip, kasmet motineles zymimos vis kita spalva, kad atskirti motineliu amziu. Pasisakyme pries sita, nuorodoje, puikiai tai matosi.1arb800cc rašė:gal paaiskinsite kam tie numeriukai reikalingi ir kur ju rasti as bitininkauju antrus metus ir nezinojau to bet ar neuztenka tik su markeriu uzdeti zyme gal ta zyme priklauso no metu laiko kad zimit vis skirtinga spalvaJovita rašė:Aciu uz komplimentus.Mielai juos priimu
Reklamos plotas