Suskaičiuok, Evaldai, kiek vidutinio dėslumo motinėlei, reikia dadaninių lizdinių korių,kiaušinėliams dėti.Visi likę koriai,skirti duonelei.evaldasdeveikis rašė:Neskaitant diodes ir medaus rėmų apie 16. Aš nesuprantu Kęsto bičių kur jos duoną krauna..vinipux rašė:klausimas iš salės- kiek korių su perais yra Jūsų iki 23 rėmų išplėstame dadane ?
Kaip žiaurų sapną prisimenu tuos 16 rėmų su perais rugpjūčio pradžioje,kai reikia sukti paskutinį medų,siaurinti lizdus žiemai ir maitinti.Ištrauki korį,pusė korio medaus,pusė perų.Šitą,gal už diafragmos.Ištrauki kitą,o jis toks pats,bet su dengtais.Bala nematę,atsargiai suksiu,gal nemirs.Išsukęs medų,neši atgal,vėl terorizuoji šeimą,kol randi,kur tą korį įkišti.Ruduo-nemedunešis,tai spiečius bičių seka tavo žingsnius nuo avilio iki medaus sukyklos.Po dešimt dienų eini žiūrėti,ar jau išsirito bitės tuose už diafragmų.Vėl terliojiesi.Aš galėčiau tęsti...,bet man to pakako.Aš labai norėčiau pažiūrėti,kaip Bagdonas sutvarko lizdą žiemai, avilio,kuriame yra 22 rėmeliai.
Kest