Atsižvelgus į patirtį, žinias, autoritetą ir kompetenciją, mes šiam darbui siūlome gerbiamą forumo dalyvį Kest.
Ar visi pritaria šiai kandidatūrai, ar bus prieštaraujančių, o galbūt atsiras daugiau norinčių moderuoti/padėti?

Sveiki Bičiuliai,Admin rašė:Kadangi nebuvo daugiau norinčių, o Kest sutiko būti temos moderatoriumi, tai nuo šiandien ši forumo dalis yra moderuojama Kest. Mylėkite ir gerbkite bičiulį.
LLaurynas rašė:Sveiki, galiu tik patvirtinti, kad Kest nuosirdziai padeda ir per AZ, ir forume. Tiesa is Kest laisko supratau, kad reiktu stengtis per foruma bendrauti, kad jam nereiktu kartotis. Labai dziaugiuosi ir manau tokiu, kaip as labai nemazai. Taip pat manau, kad Wilara turetu atseiketi koki procentuka Kest uz isaugusius gulstiniu pardavimus:)
Laurynas
Iš tikro visus naujokus ,raginu tiesiogiai forume uždavinėti klausimus.Tie klausimai ir atsakymai,tikrai gali būti įdomūs ir kitiems.Tai,tam tikra prasme ir forumo liekamoji vertė,ir bet kas,bet kada gali paskaityti ir gal būt rasti atsakymus į sau rūpimus klausimus.LLaurynas rašė:Sveiki, galiu tik patvirtinti, kad Kest nuosirdziai padeda ir per AZ, ir forume. Tiesa is Kest laisko supratau, kad reiktu stengtis per foruma bendrauti, kad jam nereiktu kartotis. Labai dziaugiuosi ir manau tokiu, kaip as labai nemazai. Taip pat manau, kad Wilara turetu atseiketi koki procentuka Kest uz isaugusius gulstiniu pardavimus:)
Laurynas
Kest, tikiu, kad paties norai nuoširdūs, bet tuomet turi griežtai imtis kitų žinučių "selekcijos". Tokių kaip "pirma paskaityk visas forumo žinutes", "žalias, pirma padirbėk keletą metelių paskui klausinėk/planuok verslą", "mažiau klausinėk, o galvok savo galva" na ir plius nukrypimai į lankas... Ne blogiau už mane žinai kaip būnaKest rašė: Iš tikro visus naujokus ,raginu tiesiogiai forume uždavinėti klausimus.Tie klausimai ir atsakymai,tikrai gali būti įdomūs ir kitiems.Tai,tam tikra prasme ir forumo liekamoji vertė,ir bet kas,bet kada gali paskaityti ir gal būt rasti atsakymus į sau rūpimus klausimus.
Nereikėtų drovėtis,bet drąsiai klausti,diskutuoti,ginčytis.Taip tikrai kelsite savo lygį bitininkavime,bet tai nereiškia,kad aš nustoju atsakynėti į asmenines žinutes.
Kest
Na, gal tokių žinučių pastaruoju metu mažiau.Bet iš kitos pusės,gal ir nėra gerai,kai forume bandoma per užduodamus klausimus abecėlės mokintis,tačiau sunku sukurpti vienodai geras taisykles visiems dalyviams.Kažkiek reikia žiūrėti ir individualiai,tačiau,bet kuris bičiulis čia turėtų jaustis konfortabiliai.Nors laikau save senbūviu,šiandien pasijutau vienoje temoje nemaloniai(tiesa, kur mes diskutuojam),nors stengiuosi į padjobkes nereguoti.Nesunku įsivaizduoti,kaip tokiais atvejais pasijunta tik ką ,į forumą užėjęs bičiulis.Gal todėl ir į AŽ klausimų yra pakankamai.cezis rašė:Kest, tikiu, kad paties norai nuoširdūs, bet tuomet turi griežtai imtis kitų žinučių "selekcijos". Tokių kaip "pirma paskaityk visas forumo žinutes", "žalias, pirma padirbėk keletą metelių paskui klausinėk/planuok verslą", "mažiau klausinėk, o galvok savo galva" na ir plius nukrypimai į lankas... Ne blogiau už mane žinai kaip būna
.
T-18 mėgėjų susibėgime taip pat dalyvavo vienas dadanistas- rekordininkas, ale niko neapgadino, net ir Vasariniui į užpakalį neispyrėKest rašė:Jau turime pirmą užsiregistravusį dalyvį,ale jis labai didelis daugiaaukštininkas(oligarchas).Ką tai galėtų reikšti?Ar nenorės jis sugadinti mūsų pasisedėjimo![]()
Kest
Sveiki,Kest rašė:Metų bėgyje buvo raginimų iš bičiulių planuoti susibėgimą ir padiskutuoti vienokia,ar kitokia tema.Šiuo atveju manau yra pakankamai palanki proga sudalyvauti šventėje ir tarkim sekmadienį susitikti pas mane sodyboje.
Keista, kad niekas nepasivargino paneigti, kad britkoka ir kad rašo su klaidom. Moderavimą irgi suprantu, kaip Liuka:Liuka rašė:Kad aš kitaip įsivaizduoju tą moderavimą.Man atrodo,kad moderatorius tik pramėto parašymus ne į temą,apšaukia besibarančius,prilupa besikeikiančius,nu ir dar žiūri tvarkos,o apie bitininkavimą rašo visi.Galiu pažadėt daugiau rašyt,o filmuot jau nelabai yra ką,jokių naujovių neišgalvojomManau,kad esu netinkama moderavimui,nes esu britkoka ir rašau su klaidom
Dėl Liukos kandidatūros,veto galima pareikšti iki rytojaus,19val.Kol kas yra suabejojęs Evaldas ir tai ne prieštaravimas,o tik kitos kandidatūros siūlymas.Reiškia,jeigu iki nustatyto termino nebus prieštaraujančių,moderatore taps Liuka.Iškilmingą regalijų perdavimą, galima būtų planuoti apie sausio vidurį.greitabite rašė:Keista, kad niekas nepasivargino paneigti, kad britkoka ir kad rašo su klaidom. Moderavimą irgi suprantu, kaip Liuka:Liuka rašė:Kad aš kitaip įsivaizduoju tą moderavimą.Man atrodo,kad moderatorius tik pramėto parašymus ne į temą,apšaukia besibarančius,prilupa besikeikiančius,nu ir dar žiūri tvarkos,o apie bitininkavimą rašo visi.Galiu pažadėt daugiau rašyt,o filmuot jau nelabai yra ką,jokių naujovių neišgalvojomManau,kad esu netinkama moderavimui,nes esu britkoka ir rašau su klaidom
.
![]()