Alžyre jau antrus magazinus deda,aš kol kas vienąSergijus rašė: Išsiaiškinkim dėl pirmojo punkto, Žilvinai. Vienintelis variantas šiomis dienomis uždėti magazinus, tai yra nuolatinis, papildomas bičių maitinimas ir taškas. Nebent, Kest iš tiesu, Alžyre bitininkauja... Ir nebekabinkit makaronų, chebryte. Ne visi čia skaitantys - agurkai...
Makaronų kabinti neturiu tikslo,bet kiek kitaip mastyti dadanistus, visada raginau.Kiekvienas pasirinks savo variantą.Kiti pagalvos,kodėl aš nededu magazinų,jeigu kiti deda?Kokios priežastys?Ir paaiškės,kad ne magazinas neša medų.
Atsakyk man,kaip agurkui į keletą klausimų:
-dabar šeimos ant dešimt lizdinių rėmų.Dabar turiu plėsti lizdą iki penkiolikos rėmų,kadangi iš senelio gavau palikimą su penkiolikos rėmų meduvėmis?
-dabar dešimt tarprėmių pilni bičių.Koriuose maistas,duonelė,žiedadulkės,perai.Ne vienos laisvos akelės.Motinos dėjimas apribotas 100%.Nuo rytojaus masinis žiedadulkų nešimas.Nuo pirmadienio nektaras.Tai dirbti,kaip "senelis' mokė,ar taip,kaip siūlo pažangios technologijos,užkrauti magaziną?
*yra papildomų sąlygų.
Kest