marius1 rašė:beveik pilnai uzdengti,nesitaske.

marius1 rašė:beveik pilnai uzdengti,nesitaske.
Bandykit dar duonelėsrob3123 rašė:marius1 rašė:beveik pilnai uzdengti,nesitaske.pas mane irgi nekietėja.Turbut ir nesukietės nes medus jau ir nekažinkas ir liko
Gerose rankose ir virve sukieteja.marius1 rašė:.Ar normalu kad jis taip nekieteja?
Zenonai,zenonasvez rašė:Gerose rankose ir virve sukieteja.marius1 rašė:.Ar normalu kad jis taip nekieteja?
Jei nebūtų sarkazmo Jūsų pranešime, aš n- najį kartą smulkiai aprašyčiau ką reikia daryti, kad pasiekti minėtąjį rezultatą.moskibots rašė:Dėde Vasarini, gal galėtumėte apšviesti mus nevykėlius, kaip jus ruošiate bičių šeimas žiemai. Mes labai atsiprašome, kad mums dievulis sugebėjimo mastyti nedavė. Gal galit aprašyti ta procesą, kaip tai darote praktiškai, nes visgi bitučių gaila.
Ačiū
Dabar jau nesupratau. Klausimas Vasariniui, o atsako Romas3...Romas3 rašė:Jei nebūtų sarkazmo Jūsų pranešime, aš n- najį kartą smulkiai aprašyčiau ką reikia daryti, kad pasiekti minėtąjį rezultatą.moskibots rašė:Dėde Vasarini, gal galėtumėte apšviesti mus nevykėlius, kaip jus ruošiate bičių šeimas žiemai. Mes labai atsiprašome, kad mums dievulis sugebėjimo mastyti nedavė. Gal galit aprašyti ta procesą, kaip tai darote praktiškai, nes visgi bitučių gaila.
Ačiū
Ko čia nesuprąsti? Man taip aiškus ir suprantamas klausimas, kad leidau sau atsakyti už Vasarinį. Jei Vasariniui tai nepriimtina - atsiprašau. Šį kart pasirašau. Romas.cezis rašė: Dabar jau nesupratau. Klausimas Vasariniui, o atsako Romas3...![]()
Ar pamiršo "prisiloginti" kitu vardu, ar tiesiog asmenybė išsidvejino
Gerbiamas, Romai, nekreipkit dėmesio į trolius...Romas3 rašė:Ko čia nesuprąsti? Man taip aiškus ir suprantamas klausimas, kad leidau sau atsakyti už Vasarinį. Jei Vasariniui tai nepriimtina - atsiprašau. Šį kart pasirašau. Romas.cezis rašė: Dabar jau nesupratau. Klausimas Vasariniui, o atsako Romas3...![]()
Ar pamiršo "prisiloginti" kitu vardu, ar tiesiog asmenybė išsidvejino
Na matai,kaip Tau pasiseke.Jau gavai pakvietima padirbeti pas stambu bitininka Voketijoje[na aisku veltui.Dar neuzmirsk paklaust ar lasiniu irgi savo isidet?]civilioks rašė:Sveiki, esu jaunasis bitininkas, turime 3 biciu seimas. Turiu ir begalę klausimų, užsiregistravau čia norėdamas daaug kol klausti, ir tikėjausi atsakymų, tik yra bėda, jog negaliu kurti temų. Matau ši tema viena iš tų, kurioje kažkas "vyskta", galvoju gal atsiras koks guru, kuris netingės atsakyti į vieną kitą klausimą. Labai būtų malonu susitikti su tokiu guru ir pabendrauti realiai, esu iš Šiaulių, bitininkauju Biržų raj.
Pradžiai daug klausimų artėjant pavasariui. Nes praeitą pavasarį manau padariau klaidų, viena didžiausių nemokėjau "sustabdyti" bičių spietimosi, ko pasekoje iš avilio išskrido po 2-3 spiečius. ..
Labai laukiu supratingo ir norinčio pasidalinti patitimi bičiulio.
G.
Čia jau nuomonių gausi tikrai daug...iceQ rašė:Nesiginčysiu su Jumis vis vien patirtie Jūs turite daugiau. Dėl tarpelio to nesunku pakeisti. Jeigu siūlote visus rėmelius daryti vienodus gal geriau vetėtų daryti avilį su keturiais medudiniais (1/2) aukštais Dadant rėmeliais. Kaip manote ?
Nesutinku!Vasarinis rašė:Čia jau nuomonių gausi tikrai daug...iceQ rašė:Nesiginčysiu su Jumis vis vien patirtie Jūs turite daugiau. Dėl tarpelio to nesunku pakeisti. Jeigu siūlote visus rėmelius daryti vienodus gal geriau vetėtų daryti avilį su keturiais medudiniais (1/2) aukštais Dadant rėmeliais. Kaip manote ?
Daryk trumparėmį kaip brėžinyje, tik 200 mm aukščio, 6 -7 korpusus. Ir tikrai nepraloši. Tuoj pamatysi reakciją iš forumo dalyvių...
Prasideda...Rolandas30 rašė:Nesutinku!Vasarinis rašė:Čia jau nuomonių gausi tikrai daug...iceQ rašė:Nesiginčysiu su Jumis vis vien patirtie Jūs turite daugiau. Dėl tarpelio to nesunku pakeisti. Jeigu siūlote visus rėmelius daryti vienodus gal geriau vetėtų daryti avilį su keturiais medudiniais (1/2) aukštais Dadant rėmeliais. Kaip manote ?
Daryk trumparėmį kaip brėžinyje, tik 200 mm aukščio, 6 -7 korpusus. Ir tikrai nepraloši. Tuoj pamatysi reakciją iš forumo dalyvių...Geriau daryk drevę su 180mm korpusais. Dar daugiau "išloši"
OSB išskiria formaldehidą, o ne stirolą. Baik gert, Tranai...TRANAS rašė:Nenukentės, nes OSB ar kaip ten jos dar vadinasi, pradeda išskirti stirolą tik nuo 45-50 laipsnių, o vasarai Liuka tas ploštes išima, tai gali pirkti iš Liukos medų laisvai, nenusinuodysi.
Na o kaip su reputacija tų kurie bites iš vis polistiroliniuose laiko, būtų įdomu išklausyti tavo išsamią informacija, tikrai
Kiek ten, kokių ir kur tų kenksmingų molekulių nusėda ir kokiuose sluoksniuose
O ką daryt, jei norisi? Nejaugi į lauką, kai lietus pliaupia, eisi? Pas mane visi patogumai atliekami lauke po krūmu, tai esant tokiems orams, darau kur papuola, Bocmane. O kaip ten pas patį laive, kur tie gamtiški reikalai atliekami, per borta?Bocman rašė:Iki šiol dar nors šita tema buvo be šiukšlių. Bet ne - ir čia baigia prišikt...