Butent,Sergejus gerai pasake-žvilgsniukice rašė:O kaip Ramzis sterilizuoja vaska?

Butent,Sergejus gerai pasake-žvilgsniukice rašė:O kaip Ramzis sterilizuoja vaska?
Dar kiek žinau plokštelių kietumas (lankstumas) priklauso nuo aplinkos temperatūros ir jų gamybos technologijos.raamzis rašė:Ačiu uz komplimentus Liuka.O plokstelių kietumas priklauso nuo to kie laiko jos yra pagamintos,jei desi vakar darytas,garantuotai links,ir manau nuo vasko grynumo.Man tai vasko grynumas abejoniu nebekelia,nebent kokie tai erkiu naikinimo vaistu likuciai butu like vaske.
O ir tu taip darai? Valcą tikriausiai pirkai?raamzis rašė:Puikus videokaip daro žmones vaškuoles,galvojau kad aš vienas toks
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sužinotum to vanco kainą atšoktų noras net domėtis :Dcezis rašė:O ir tu taip darai? Valcą tikriausiai pirkai?raamzis rašė:Puikus videokaip daro žmones vaškuoles,galvojau kad aš vienas toks
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kas ten prie technikos - papasakokit prašau kaip pagaminamos valco formos? Na, jos turbūt štampuojamos. Bet pirmasis šablonas? Nelabai įsivaizduoju kokia įranga galima tokias formas išgauti. Nebent lazeriu![]()
Čia šiaip, bendram išsilavinimui.
Žinau, bet vis tiek įdomu. Pinigai ir smalsumas niekaip nesusiję dalykaievaldasdeveikis rašė: Sužinotum to vanco kainą atšoktų noras net domėtis :D
Rolandas30 rašė:Kiek kainavo, jeigu ne paslaptis?
Savo bityno vaska naudojame kitaip: Gaminame zvakes ir gauname taip vidutiniskai 30 EUR uz kilograma.Rolandas30 rašė:Taip Ra1, visą tai žinau apie vašką, jo sterilizaciją. Ir tiesiog bandau paskaičiuoti, kiek reiktų tonų plokštelių pagaminti, kad atsipirktų bent mėgėjiški plokštelių gamybos valcai, jau nekalbant apie profesionalią įrangą.
Savo krašte turime ne vieną gerą meistrą, kurie pagamina korių plokšteles, už neblogą kainą, su profesionalia įranga, tinkamai autoklavuoja (sterilizuoja) pačio bitininko atvežtą vašką.
Žaviuosi Jūsų racionalumu ir tikslumu bitininkystėje, bet įdomu pasidarė, kad sau plokšteles naudojate net iš Centrinės Afrikos parvežto vaško, kaip suprantu ekologiškas. Kodėl nenaudojate savo bityno vaško plokštelių gamybai? Tik dėl pesticidų likučių jame?
Med rašė:Alia dainike kokiair staklikes nieko. http://video.yandex.ru/users/dm-medvedev73/view/1/#" onclick="window.open(this.href);return false;
REKLAMOS PLOTAS