Parazitinė žmogaus veikla
- kice
- Patyręs narys
- Aviliai: dadanai, daugiaukščiai 10-rėmiai
- Bičių šeimų skaičius: 30
- Bitininkavimo stažas: 15
- Bičių rasė: Carnica, buckfast
- Duona
- Patyręs narys
- Aviliai: Dadano
- Bičių šeimų skaičius: 200
- Bitininkavimo stažas: 33
Standartinė
Re: Parazitinė žmogaus veikla
Pas mane irgi panašiai buvo kelių avilių stogai nuplėšti ir aviliai apversti, tik tą škadą padarė audra.
- cezis
- Patyręs narys
- Aviliai: Daugiaaukščiai 10R
- Bičių šeimų skaičius: >6
- Bitininkavimo stažas: 1
Standartinė 
Pabandykit įsivaizduoti kaip buvo vartomi aviliai. Visi už stogų! T.y. atidarytas stogas ir už jo avilys nuverstas. Kur stogai be lankstų, numestas tik stogas, avilys lieka stovėti. Net ir marozai taip nesugebėtų.
O va vėjas panašiai daro. Ką Duona ir pastebėjo
Ale kaip visi greiti teisti marozus...Duona rašė:Pas mane irgi panašiai buvo kelių avilių stogai nuplėšti ir aviliai apversti, tik tą škadą padarė audra.

Pabandykit įsivaizduoti kaip buvo vartomi aviliai. Visi už stogų! T.y. atidarytas stogas ir už jo avilys nuverstas. Kur stogai be lankstų, numestas tik stogas, avilys lieka stovėti. Net ir marozai taip nesugebėtų.

- Sergijus
- Patyręs narys
- Aviliai: Lentiniai,inkrustuoti skarda
- Bičių šeimų skaičius: Iki 250-ies
- Bitininkavimo stažas: 30
- Bičių rasė: Rotveilerinės
Standartinė
Man irgi, buvo sukirbėjusi panaši, kaip Cezio, mintelė, tai ir neskubėjau su komentaru. Dabar kirba kita mintelė: kaip nukentės "kollega", su savo skubotom išvadom...? 

- cezis
- Patyręs narys
- Aviliai: Daugiaaukščiai 10R
- Bičių šeimų skaičius: >6
- Bitininkavimo stažas: 1
Standartinė
O čia Sergėjau paskubėjai pritarti. Tuoj abu gausim į kailį, kad fizikos neišmanomSergijus rašė:Man irgi, buvo sukirbėjusi panaši, kaip Cezio, mintelė, tai ir neskubėjau su komentaru. Dabar kirba kita mintelė: kaip nukentės "kollega", su savo skubotom išvadom...?

- kice
- Patyręs narys
- Aviliai: dadanai, daugiaukščiai 10-rėmiai
- Bičių šeimų skaičius: 30
- Bitininkavimo stažas: 15
- Bičių rasė: Carnica, buckfast
Standartinė
Gal tu ir teisus
bet klius vistiek tiem marozam, kurie liepe avilius pasiimticezis rašė:Ale kaip visi greiti teisti marozus...Duona rašė:Pas mane irgi panašiai buvo kelių avilių stogai nuplėšti ir aviliai apversti, tik tą škadą padarė audra.

Katėms žiurkių nuomonė nerūpi..
- zbyx
- Patyręs narys
- Aviliai: 435*145
- Bičių šeimų skaičius: iki50
Standartinė
Šiandien viename iš skyrių aptikau va toki vaizdeli, iškviečiau policija, ieško kaltininku, jei suras nežinau ką padarysiu, tokiu negaila net..
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
- Sergijus
- Patyręs narys
- Aviliai: Lentiniai,inkrustuoti skarda
- Bičių šeimų skaičius: Iki 250-ies
- Bičių rasė: Rotveilerinės
Standartinė
Užjaučiu, bičiuli... Žinau ką jauti - esu ir aš radęs panašų vaizdą, viename iš skyrių... Šiuo atveju labai praverstų lentelė su užrašu: "Aplinka stebima vaizdo kameromis"... 

- Med
- BIČIULIS
- Aviliai: Dugiaauksciai
- Bičių šeimų skaičius: 250
- Bitininkavimo stažas: 20
- viteniokas
- Patyręs narys
- Aviliai: Dadano
- Bičių šeimų skaičius: 12
- Bitininkavimo stažas: 3
- dzivilis
- Aviliai: Dadano+lyson 10R
- Bičių šeimų skaičius: 45+-
- Bitininkavimo stažas: 6
- Bičių rasė: Buckfast + mišrūnės
Standartinė
Barbariškas nachališkas vaizdas,užuojauta, pirmiausiai rekomenduočiau vietinius "bičiulius,, prakrėsti - pavydas didelis ginklas.
- vjuk
- Patyręs narys
- Aviliai: Dadano + 5 daugiaaukščiai
- Bičių šeimų skaičius: 25
Standartinė
nepilnamečius, nuo kurių kenčia pakelės tvoros, kelio ženklai, mašinos... Užuojauta.
Netikiu, kad "bičiuliai" galėtų žudyti bites. Panašiau į apsinarkašinusiusdzivilis rašė:Barbariškas nachališkas vaizdas,užuojauta, pirmiausiai rekomenduočiau vietinius "bičiulius,, prakrėsti - pavydas didelis ginklas.

- TRANAS
- BIČIULIS
- Aviliai: Daugiaaukščiai T-18
- Bičių šeimų skaičius: 20
- Bitininkavimo stažas: 40
Standartinė
Joo... tikrai čia nežmoniškas darbas bet šerniškas...jei neserga pasiutlige tokius tik ant dešrų paleisti 

- zenonasvez
- Patyręs narys
- Aviliai: daugiaaukščiai bitidese
- Bičių šeimų skaičius: 68
- Bitininkavimo stažas: 52
- Bičių rasė: Bakfast
Standartinė
Bityno vieta labai panaši į į manają. Manau, kad tai pasekmės kažkokio nors ginčo. Mano vienas skyrius stovi Žaliosos girioje man priklausančiame miške. Pro mano mišką ir žinoma bityną praeina lietingu metu sunkiai pravažiuojamas keliukas, kuris nuveda iki nelegalaus smėlio karjero. Kartą per savaitę tuo keliuku į karjerą pravažiuoja galingi sunkvežimiai su smėliu, kurie palieka vis didesnius pėdsakus. Kartą neapsikentęs nufotkinau ir sustabdžiau vairuotoją paprašyti, kad važinėtu urėdijos tvarkomu keliu, pagal galimybes užpilti didžiąsias duobes. Gavau atsakymą "gal tu nusifotkink savo bityną, kad turetum prisiminimą kaip jis atrodė"........... Dabar tik sausu metu arba pašalus galiu patekti į savo valdas, įsitikinti ar nėra panašaus vaizdo, kaip zbyx nuotraukoje.
Geriau veliau, negu niekada
- likido
- Patyręs narys
- Susisiekti:
- Bičių šeimų skaičius: iki 50
- Bitininkavimo stažas: 5
- Bičių rasė: Karnika+Buckfast
Standartinė
Reikejo veideli nusifotkint ir pasakyt, kad zinosi ko ieskot, jei kas bitynui nutiktuzenonasvez rašė:Bityno vieta labai panaši į į manają. Manau, kad tai pasekmės kažkokio nors ginčo. Mano vienas skyrius stovi Žaliosos girioje man priklausančiame miške. Pro mano mišką ir žinoma bityną praeina lietingu metu sunkiai pravažiuojamas keliukas, kuris nuveda iki nelegalaus smėlio karjero. Kartą per savaitę tuo keliuku į karjerą pravažiuoja galingi sunkvežimiai su smėliu, kurie palieka vis didesnius pėdsakus. Kartą neapsikentęs nufotkinau ir sustabdžiau vairuotoją paprašyti, kad važinėtu urėdijos tvarkomu keliu, pagal galimybes užpilti didžiąsias duobes. Gavau atsakymą "gal tu nusifotkink savo bityną, kad turetum prisiminimą kaip jis atrodė"........... Dabar tik sausu metu arba pašalus galiu patekti į savo valdas, įsitikinti ar nėra panašaus vaizdo, kaip zbyx nuotraukoje.

- zbyx
- Patyręs narys
Standartinė
Čia tikrai ne ginčo pasekmes, nes medžiotoju namelis irgi kažko nusipelnė ir guli apvirtės. Netoli to skyriaus eina kelias i kaimą pro mišką, kad nereikėtu eiti aplinkui ir nenervinti policijos chebra išgėrus dažnai pro ten patrumpina kelia. Šitame kaime turiu keletą pažįstamu, šiandien pakalbėjau mozaika pradėjo susidėlioti..
- Vytautas86
- Patyręs narys
- Aviliai: Daugiaaukščiai 10r.
- Bičių šeimų skaičius: 17
- Bitininkavimo stažas: 3
- Bičių rasė: Bakfastas
- rennyka
- Patyręs narys
- Aviliai: Dadanas, daugiaaukštis bedugnis 435X145
- Bičių šeimų skaičius: 10
- Bičių rasė: karnika
Standartinė
Policija buvo įvykio vietoje, ar tik registravo pranešimą?
Šiandien rytoj bus vakar, tačiau dar vakar šiandien buvo rytoj...
- zbyx
- Patyręs narys
Standartinė
Buvo įvykio vietoje. Išaiškinau kas tai buvo, tie patys apvogė tame kaime parduotuve, gavo po 2,5 metų. Dabar bus pora metu ramu.
- rennyka
- Patyręs narys
- Aviliai: Dadanas, daugiaaukštis bedugnis 435X145
- Bičių šeimų skaičius: 10
- Bičių rasė: karnika
Standartinė
Jau? Supaprastinta tvarka? Prisipažino? Civilinį ieškinį teikėt?zbyx rašė:Buvo įvykio vietoje. Išaiškinau kas tai buvo, tie patys apvogė tame kaime parduotuve, gavo po 2,5 metų. Dabar bus pora metu ramu.
Šiandien rytoj bus vakar, tačiau dar vakar šiandien buvo rytoj...
REKLAMOS PLOTAS