![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Liuka rašė:Iš protingų žmonių girdėjau ,kad šaldytos ir atšildytos duonelės bitės neįsisavina,ji ten kažką praranda.Kažin kokia žmogui geriau,bet be šaldymo neis iškult.
facelija2015 rašė:Sveiki baigiu išprotėti, buvau radusi nuoroda ir saitą kur buvo nurodyta kulimo aparats ANP - 50 duoneliai kulti tas aparatas pagamintas rusijoje, visu bičiuliu prašau jei kas žinot nuorodas prašau parašyti, būsiu labai dėkinga.
facelija2015 rašė:Sveiki baigiu išprotėti, buvau radusi nuoroda ir saitą kur buvo nurodyta kulimo aparats ANP - 50 duoneliai kulti tas aparatas pagamintas rusijoje, visu bičiuliu prašau jei kas žinot nuorodas prašau parašyti, būsiu labai dėkinga.
Sergijus rašė:Chebryte, gal kas žinot, kiek už iškultos ir išdžiovintos duonelės kilogramą, mokama? Kūlėjui, ta prasme?
KABOOM rašė:Pavasari buvo prinesta be proto daug ziedadulkiu. Dziaugiausi kad rudeni duoneles be proto bus. Deja per vasara musiau suvalge. Buvau rades viena posta kad ima ir pavasari duonele sviezia. Gal gali kas placiau papasakoti?
moskibots rašė:Gal pasidalinsit, kaip tiksliau įvertinti ar duona gerai išdžiūvus. Man kažkaip kiekvienais metais gaunasi skirtingai ir negaliu nusprest kaip geriau.
Grįžti į Bitininkystės produktai
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Reklama | ||
---|---|---|
![]() | ||